voet pedicure massage
white driehoek manicure

Gelaatsverzorging
Verfrissende verzorging van het gezicht, aangepast aan jouw huidtype. Met een aanbod van natuurlijke producten voor zowel mannen, vrouwen en tieners.

Uw huid is uniek, afhankelijk van uw behoeften, tijd en budget kan u kiezen uit verschillende verzorgingen. Steeds wordt er gewerkt met hoog technologische producten, die u uitstekende resultaten garanderen.

Laat u verwennen en geniet van de zalige handelingen en relaxerende massagetechnieken, die u in geen tijd compleet doen ontspannen.

Keuze uit Bio Balance of Anesi verzorging
aanbod pedibelle gelaatsverzorging
gold pedibelle gelaatsverzorging
Mini verzorging 30’
Bio Balance
(tot 18 jaar)
€30

Verfrissende expres boost voor het gelaat met nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren. Ideaal voor een kennismaking.
In deze behandeling is geen epilatie inbegrepen.

Basic verzorging 60’
Bio Balance
€45

Een verwennende basisbehandeling voor een gedehydrateerde huid en alle andere huidtypes.
In deze behandeling is geen epilatie inbegrepen.

Deluxe verzorging 75’
Bio Balance
€55

Luxe (intensieve) gelaatsverzorging afhankelijk van de noden van de huid met epilatie van de wenkbrauwen (volledig gelaat) en ontspannende gelaatsmassage. Deze behandeling kan in combinatie van een parafinnemasker.

Collageen verzorging 75’
Bio Balance
€69

Deze verzorging met een super collageen vliesmasker beschermt uw huid tegen veroudering, vervagen van rimpels en zorgt ervoor dat rimpels minder snel gevormd worden. Foutjes in de huidstructuur worden zichtbaar verbeterd. De huid wordt strak en ziet er gehydrateerd, fris en zacht uit.

Kaolienverzorging 75’
Bio Balance
€65

Een verzorging met kleimasker met micromineralen en werkzame stoffen die de huid reinigen en de celvernieuwing en doorbloeding stimuleren met als resultaat een gezuiverde huid met een gezonde teint.

Black Puri Detox 75’
Bio Balance
€60

Ontdek de zuiverende en regenererende kracht van plantaardige bamboe-koolstofvezels. Dankzij hun zeer sterk absorberende eigenschappen zorgt deze verzorging met een koolstof Puri-Detox masker voor een efficiënte detoxificatie van de huid waardoor afvalstoffen, onzuiverheden en het teveel aan huidtalg verwijderd worden.

Geschikt in het bijzonder voor de gemengde tot vette huid en voor mannen.

Lift Intensif 75’
Bio Balance
€60

Deze verfrissende anti-age verzorging werkt huidverstevigend, hydraterend en is uitermate geschikt voor de verzorging van de verslapte, rijpe huid. Vertraagt de veroudering van de huidcellen en helpt de vitaliteit van de huid te behouden.

Gold treatement 60'
€60

Een complete gelaatsverzorging met een 24K Gold Peel Off Masker dat hyaluronzuur en collageen bevat om hydratatie te bevorderen. Collageen verhoogt de elasticiteit van de huid om de diepe fijne rimpels te verminderen.

Gentlemen's Treatement 60'
€55

Een complete gelaatsverzorging met een 24K Gold Peel Off Masker dat hyaluronzuur en collageen bevat om hydratatie te bevorderen. Collageen verhoogt de elasticiteit van de huid om de diepe fijne rimpels te verminderen.

Men Treatement 75’
Bio Balance
€60-€69

Verfrissende en hydraterende gelaatsverzorging die afgestemd is op de noden van de mannenhuid.

ANESI Aqua Vital Hydra Detox – Hydra-Nutrition 75’
Ook voor mannen
€75

Gelaatsverzorging met een intense hydratatie op drie niveaus en met bereik tot de diepere huidlagen. De bloedcirculatie wordt verbeterd en gifstoffen worden doeltreffend afgevoerd. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor de vorming van rimpels voorkomen wordt.

ANESI Cellular 3 75’
Ook voor mannen
€75

Deze anti-age verzorging pakt de 3 oorzaken van huidveroudering aan en dringt dieper in de huid op celniveau. Oxidatieve stress, Glycatie en DNA-schade worden aangepakt. Celvernieuwing wordt bevorderd, gezichtscontouren worden gelift, pigmentvlekken verhelderen, fijne rimpels worden opgevuld en verwijde poriën genormaliseerd.

ANESI Luminosity 75’
Ook voor mannnen
€75

Deze unieke gelaatsverzorging voorkomt en corrigeert hyperpigmentatie en bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van melanine remmen en de huid een egale, heldere teint bezorgen. Behandelt zonnevlekken, sproetjes, ouderdomsvlekken en melasma.

Expression care 30’
€25

Liftende verzorging voor oog- en lipcontouren vanaf 25 jaar.

Parafinnemasker Milk & Honey extra
€15

Een parafinnebehandeling kan toegepast worden op alle Bio Balance crèmemaskers en verzacht de rimpels en verjongt de huid. De aangename warmte zorgt ervoor dat de poriën worden opengezet zodat de aangebrachte actieve producten beter worden opgenomen. Een echte aanrader!

Bio Satin oogcontourmasker
Bio Balance
€15

Alginaatmasker met verzorgende werking op de oogcontouren en effectieve aanpak op wallen en kringen. Zwelling en verkleuring verminderen wat een instant verjongend en oppeppend effect op de oogcontouren heeft. Deze behandeling is te boeken als extra bij een Bio Ballence Basic, Deluxe, Men Treatment of Kaolienverzorging.

white driehoek manicure
white driehoek manicure

Op zoek naar een origineel cadeau?


Gevonden!
Een cadeaubon van Pedibelle is een origineel en uniek geschenk voor iedere gelegenheid.
Verwen familie, vrienden of collega's met deze bijzondere beleving!
Een cadeaubon is verkrijgbaar in een bedrag of behandeling naar keuze!

Ik wil er eentje!
white driehoek manicure

Wil je meer weten?Ik leer u graag beter kennen en geef u graag een behandeling die helemaal bij u past.
Ik kijk er al vast naar uit!

Contacteer ons!EXTRA INFO:
momenteel hebben wij geen bancontact,
maar kan je wel nog steeds betalen met payconiq
payconiq

adres pedibelle

Adres

Steenovens 23,
2230 Ramsel

telefoon pedibelle

Telefoon

0498 04 55 54

facebook pedibelle

Facebook

Pedibelle

All Rights Reserved 2020 - Pedibelle.be

contacteer pedibelle openingsuren