Real Time Web Analytics
Gelaatsverzorgingen Ontharingen Meer dan zorg voor voor uw voeten

Pedibelle

Home Behandelingen  Arrangementen foto's Producten Contact
Steenovens 23 2230 Ramsel Gsm:0498 04 55 54  Tel:016 69 96 88 info@pedibelle.be Enkel op afspraak

BELFEET EN GEHWOL producten worden bij PEDIBELLE gebruikt om een diversiteit aan voetproblemen te behandelen. Uit de vele inspanningen die onze ondersre ledematen moeten leveren, volgen automatisch

verscheidenen onvermijdelijke problemen zoals vermoeide voeten, zware benen, droge voeten of juist extreme transpiratie...

PEDIBELLE biedt voor elk probleem een gepaste behandeling, ook in de SPA PEDICURES.

De Tea Tree Paraffine heeft een verfrissende en zuiverende werking en is de idelale afsluiter bij een voetbehandeling met onmiddellijk voelbare resultaten.

Bij een SPA PEDICURE stimuleert de warme paraffine de bloedsomloop, opent de poriën en sluit dankzij het opstijven de actieve bestanddelen van het Collageen Elastine Plus in.

Belhemp

Voedende, lichtjes vette crème. Regenererend en hydraterend, specifiek ontwikkeld om de goed gepedicuurde voet te onderhouden en te verzorgen.

Eigenschappen: Op basis van hennepolie, karitéboter en cupuacu, allemaal zeer sterke en natuurlijke elementen. Beschermt de huid en doet ze zijdezacht aanvoelen.

Verpakking:100 ml


Voetcremes van Belfeet € 11

Urebalm

Speciale balsem voor droge en gekloofde voeten met eelt. Rijk aan ureum, dat eelt en verharde huid op de voeten en rond de nagels verzacht en oplost. Vandaar eveneens ideaal om te gebruiken bij het afsnijden van eelt en nagels.

Gebruik:
- Droge en ruwe voeten met eelt: masseer de balsem in tot deze door de huid is opgenomen.
- Bij het afnemen van eelt breng de balsem in ruime hoeveelheid aan, zodanig dat u een glij-effect bekomt.

Verpakking:100 ml

Belcream

Hydraterende crème tegen vermoeide tot gedevitaliseerde voeten. Stimuleert de bloedsomloop, neemt vermoeidheid weg en geeft onmiddellijk verlichting.

Gebruik: Breng aan op de voeten en wrijf de crème goed tussen de tenen. Dagelijks gebruik zorgt voor een aangename, frisse verlichting.

Verpakking:100 ml

Belcream en Coolbel kunnen ′s morgens en ′s avonds worden aangebracht om vermoeidheid en zwellingen tegen te gaan. Probeer het en merk het verschil!

Coolbel

Hydraterende crème met sterk verfrissende eigenschappen, specifiek ontwikkeld voor gezwollen voeten en benen met spataders. Deze ultrafrisse crème stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een ogenblikkelijke verlichting van vermoeide en gezwollen voeten en benen.

Eigenschappen: Niet vette en lichte crème met een ′coolend′ effect. Kan op elk moment van de dag gebruikt worden. Vooral ideaal in de warmere periodes.

Verpakking:100 ml

Transbalm

Zeer frisse anti-transpiratiebalsem voor overmatig transpirerende voeten op basis van Tea Tree olie. Het vermindert de transpiratie en bijhorende geur en beschermt tegen schimmel- en bacterievermenigvuldiging.

Gebruik: breng aan op droge, gereinigde voeten en wrijf goed in tussen de tenen.

Eigenschappen: niet vette, zachte crème die makkelijk inmasseert en een aangenaam, fris gevoel verschaft.

Verpakking: 100 ml

Harpagobel

Kalmerende crème, rijk aan Harpagophytum. Verzacht spierpijnen, zwellingen, ontstekingen, krampen, reuma en artritis.

Gebruik: breng twee- tot driemaal per dag aan door licht in te masseren op de pijnlijke zones.

Eigenschappen: niet vette crème met een licht thermisch effect.

Actieve Ingrediënten: Harpagophytum verlicht de pijn en de zwellingen met

z′n kalmerende werking, Arnica montana verzacht spierpijn en reuma, menthol heeft een verfrissende en tonifiërende werking, canfora kalmeert irritaties, eucalyptusextract heeft een ontzwellende werking, lavendelolie werkt kalmerend en relaxerend, Origanum majorana is een essentiële olie die spierpijnen verzorgt en huidirritaties vermindert.

Verpakking:100 ml

Voetbad

Fusskraft Kruidenbad 10 x 20 g € 8.40

Verzacht eelt en ruwe, gesprongen voeten. Deodoriseert en normaliseert de

zweetvorming.

Verpakking: 10 porties van 20 g

Glasvijl klijn 90mm € 3.90 groot 140mm € 4.50

Deze glasvijl glijdt over de nagelrand waardoor er geen vervelende haakjes gevormd worden en de nagelrand zacht aanvoelt. Dankzij de fijne structuur van het glas wordt de nagelrand dicht gevijld en beschermd. Voorkomt dat nagels afschilferen en splijten, wat een gezonde nagelgroei bevordert.

De vijl is hygiënisch in gebruik daar ze gemakkelijk onder stromend water gereinigd kan worden. Een bijkomend voordeel van de glasvijl is dat ze niet slijt waardoor ze veel langer meegaat dan een klassieke manicurevijl, tenzij u ze laat vallen natuurlijk...

Beschikbaar in Roze, wit en zwart.

Vijlen

Saphir Diamantvijl € 2

Saffir elastische vijl, geïntegreerd bokkenpootje in het plastic handvat, uit flexibel gechromeerd staal dat bedekt is met ultrafijn saffirpoeder. 2 zijden: fijne en grovere korrel. Verhindert dat de nagels scheuren of afbreken.

Lengte: 10,5 cm

Eeltvijl € 3.70

Klassieke eeltvijl van hoge kwaliteit, met grove en fijne zijde om eelt van de voeten te verwijderen. Eerst de grove zijde gebruiken en daarna pas de fijnere.

Lengte: 23 cm; vijlvlak: 12,5 cm

Teenspreiders € 2.20

Teenspreider in kunststof om de nagels uit elkaar te houden tijdens het lakken.

Verpakking: 2 stuks

Nagelborstel met Greep € 2

Nagelborsteltje voor nagelreiniging, met ergonomisch design. Zowel voor handen als voor voeten.

Puimsteen Figuur met Lus € 3.20

Handig puimsteentje met een ophanglus.